Empresa

Qui som?

Baxconstructora és una empresa de recent creació però amb una llarga i dilatada experiència en el mon de la construcció, fruit de la dedicació professional de 3 generacions.

L’empresa neix com a conseqüència de la escissió de  Mollerussa Promocions i Obres, S.L. empresa familiar mare, aportant la professionalitat necessaria per realitzar tot tipus de treball, ja sigui d’edificació plurifamiliar o unifamiliar residencial, tan d’obra nova com de rehabilitació, o bé construccions industrials i agrícoles.

 

Que oferim?

Disposem de tots els mitjans tècnics, eines i personal per dur a terme les feines encarregades amb total garantia d’èxit, seriositat i respecte en vers al client.

En nostre àmbit d’actuació és comarcal, provincial i regional, tot i la nostra predisposició a l’estudi de la possibilitat de qualsevol altre treball a nivell nacional.

Baxconstructora disposa d’un servei tècnic íntegral extern, que posa a disposició del client per qualsevol consulta i treball directe com la redacció de projecte, direccions d’obra, peritacions, informes, etc.

organigrama_bax

Principals clients